Lacto Seven - Vahvaa vastustuskykyä

Maitohappobakteerit kuuluvat ihmisen suoliston normaaliflooraan eli niitä esiintyy suolistossa luonnostaan. LACTO SEVEN sisältää seitsemää erilaista kylmäkuivattua, suojattua, luonnollista maitohappobakteerikantaa (mm. Lactobacillus- ja Bifidobacterium-kantoja) inuliinia ja D3-vitamiinia, joka ylläpitää vastustuskykyä. Inuliini on kasvikuitua, jota maitohappobakteerit käyttävät ravinnokseen. Maitohappobakteerit on suojattu peptidi-hiilidhydraattikerroksella, joten ne saavuttavat suoliston elävinä.

Bakteereilla ainutlaatuinen suojaus
Maitohappobakteereilla on Bio-Support™-suojaus, jossa bakteereita ympäröi proteiini-hiilihydraattikerros. Suojauksen ansiosta bakteerit kestävät mahan happamuutta, ja säilyttää ne elävinä ja toimintakykyisinä aina suolistoon saakka. Suolessa bakteerit kiinnittyvät suolen seinämään, ne lisääntyvät ja vaikuttavat monin eri tavoin suoliston toimintaan.

Monipuolinen koostumus
Lacto Seven sisältää useita bakteerikantoja kolmesta eri suvusta, inuliini-kuitua sekä D-vitamiinia. Maitohappobakteerit elävät ja vaikuttavat eri kohdissa suolistoa ja niiden ominaisuudet ovat moninaiset. Inuliini on erityisesti bifidobakteerien ja laktobasillienravintoa. Inuliini nopeuttaa uusien hyvien bakteerien asettumista suoleen. D-vitamiini auttaa ylläpitämään vastustuskykyä.

Lacto Seven jokapäiväisessä käytössä
Lacto Seven- tuotteet sopivat kaikenikäisille kolme vuotiaasta ylöspäin päivittäiseen käyttöön tai erityistilanteisiin kuten antibioottikuurien aikana, matkoilla ja ruokavaliomuutoksien yhteydessä. Antibioottikuurin aikana Lacto Seven tulee ottaa eri aikaan kuin antibiootti. Matkalle lähtiessä maitohappobakteerien nauttiminen kannattaa aloittaa ainakin viikkoa ennen matkaa, jatkaa käyttöä koko matkan ajan ja vähintään viikko matkan jälkeen.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

 
 
 
 
 Varastokatu 8
 13500 Hämeenlinna, Finland
 Puhelin: + 358 3 615 600
 vitabalans.com